Ruokarahaa

Lastenkodin padoissa valmistuu päivittäin aterioita noin 140 lapselle, loma-aikoina heitä voi olla peräti 190. Valtion pieni ja usein kuukausia myöhässä saapuva apu sekä paikallisten hiipuvat lahjoitukset riittävät hädin tuskin välttämättömimpään perusruokaan. Valkuaisaineita saadaan pääasiassa pavuista, eri muodoissa. Lihaa tai kalaa ei juuri osteta, ei myöskään hedelmiä.

Vauvalan pienokaiset tarvitsevat luustoa varten D-vitamiinia. Sitä ei Keniasta saa pienille lapsille tarkoitetussa pitoisuudessa ja tippoina. Pyrimme toimittamaan vitamiinia Suomesta.

Moskiittoverkkoja ja vuodevaatteita

Lapset nukkuvat vaatimattomasti. Sängyissä on patja ja peitto, sängyn yläpuolella moskiittoverkko. Ne kuluvat ja kaipaavat aika ajoin uusimista.

Pihaleluja

Kiipeilytelineet ja keinut kokevat kovia kymmenien lasten päivittäisessä käytössä. Tukevatkin jalkapallot kuluvat pienten terävien kivien takia nopeasti puhki. Hyppynaruja tarvitaan koko ajan lisää.

Kyllä, haluan lahjoittaa lastenkodille!

Voit auttaa ja lahjoittaa kertaluonteisesti. Vaikkapa kun menet naimisiin, vietät merkkipäivää tai lähdet eläkkeelle etkä halua aineellisia lahjoja. Tai kun mietit missä joululahjarahasi saa aikaan paljon hyvää mieltä.

Kiitämme lahjoituksestasi. Käytämme kertyvät lahjoitusvarat lastenkodin ajankohtaisiin puutteisiin: ruokaan, D-vitamiinitippoihin, uusiin patjoihin, uusiin huopiin, pihaleluihin – aina lasten tarpeiden mukaan. Tuotteet ostetaan paikallisista liikkeistä Nakurussa.

Maksutiedot

Tilinumero: FI27 1745 3000 0416 67
Viite: 466

Anna erilainen lahja ja tulosta lahjakorttisi.