Jäsen

Niin kummien koululaisistaan maksama kummiraha kuin tuki heidän opiskeleville nuorilleen lähetetään 100% lastenkodin tileille Nakurussa. Siksi toivomme, että liityt kummiksi ryhtymisen yhteydessä Nakurun lapset ry:n jäseneksi. Jäsenenä voit puhua ja äänestää yhdistyksen kokouksissa. Kummilasten kirjeiden lisäksi sinulle lähetetään jäsenkirje muutaman kuukauden välein.

Katamme jäsenmaksuilla yhdistyksen pakolliset juoksevat menot kuten kirjanpidon, tilintarkastuksen, postitukset, toimistotarvikkeet jne. Meillä ei ole vuokra- eikä palkkakuluja, sillä toimimme vapaaehtoisvoimin ja kotoa käsin.

Vuonna 2023 jäsenmaksu on 35 €/vuosi.

Kannattajajäsen

Voit liittyä kannattajajäseneksi ilman henkilökohtaista kummilasta. Tai siirtyä varsinaisesta jäsenestä kannattajajäseneksi kummisuhteen päättyessä kummilapsen valmistumiseen. Kannattajajäsenenä sinulla on puheoikeus yhdistyksen kokouksissa. Saat myös jäsenkirjeen muutaman kuukauden välein.

Kannattajajäsenmaksuja käytetään yhdistyksen toimintaan. Ne on viime vuosina pystytty kohdistamaan opiskelijoiden kasvaneisiin tarpeisiin, kattamaan vajetta opintorahalahjoituksissa.

Vuonna 2023 kannattajajäsenmaksu on 70 €/vuosi, opiskelijoilta 35 €/vuosi.

Kyllä, liityn yhdistykseen!

Ilmoita jäseneksi liittymisestä kummiksi ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostilla tai ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoita kannattajajäseneksi liittymisestä tai siirtymisestä kummisihteerille.

Kummisihteeri
Marianne Zilliacus
Lähetä sähköpostia
kummisihteeri@nakurunlapset.fi

Maksutiedot

Tilinumero: FI27 1745 3000 0416 67
Viite, jäsenet: jäsenkohtainen (laskulla)
Viite, kannattajajäsenet: 9933 (laskulla)