Lahjoittaisitko pikaisesti opiskelijoillemme?

Hyvää keskikesää

Huolimatta siitä, että Suomi on kesälomalla, yhdistys joutuu lähestymään jäseniä opiskelijoiden tilanteen takia. Pyydämme pikaista lahjoitusta opiskelijoiden tarpeisiin. Kokonaistarve olisi noin 10 000 euroa.

Opiskelijoiden uusi lukukausi on alkanut ja yhdistys pystyi lähettämään vain osalle opintojen jatkamiseen tarvittavan rahoituksen. Lähtökohtana oli. että opinnot jatkuvat niiden osalta seuraavalla lukukaudella, jotka jäivät ilman tarvittavaa rahoitusta. Lastenkoti lähestyi hallitusta huolestuttavalla tiedolla. 16 opiskelijan osalta keskeytyvät opinnot tarkoittavat koko lukuvuoden uusimista. Tämä tarkoittaisi aikaisemmin maksettujen opintomaksujen menettämistä, kun lukuvuosi joudutaan aloittamaan uudestaan. Lähes kaikkien heistä pitäisi valmistua tämän vuoden aikana.

Opiskelijoiden toinen rahoituksen haaste tulee ruoan kallistumisesta. Yliopistot ja ammattikoulut ovat aikaisemmin valmistaneet ruoan kouluilla. Nyt hintojen kohoamisen johdosta monet koulut ovat lopettaneet edullisemman ruoan tarjoamisen. Opiskelijoiden pitää mennä syömään koulun ulkopuolelle. Se maksaa enemmän kuin oli osattu budjetoida opintohakemukseen. Ilman lisärahoitusta rahat eivät riitä edullisenkaan ruoan ostamiseen.

Rahojen pitää olla Keniassa kesäkuun aikana, joka tarkoittaa alkavaa viikkoa. Joten, jos katsot voivasi tukea opiskelijoita, tee lahjoitus viimeistään tiistain aikana. Lahjoitus tehdään tilille FI86 1032 3000 5176 68 ja viestikenttään merkintä opiskelijalahjoitus.

Sopivan lämmintä kesää toivottaen
Hallitus